Hope & Glorys - Uppfödning av Cavalier King Charles Spaniel

Om Maria.

 

Maria är en skön matte. Hon älskar att vara ute i naturen och är en hejare på att plocka kantareller. Och hon vet precis hur man ska klia mig bakom öronen.

 

 

På bilden gosar matte med en liten Älva - nästan så att jag blir lite sotis.

 

 

Tass Tass

 

Tisslow

Om Hope & Glorys.

 

Bakom kennel Hope & Glorys döljer sig jag, Maria Stenström.

 

Jag fick min första Cavalier när jag var 7 år. Jag döpte honom till Pampas. Pampas var helt fantastisk på alla sätt och vis, men han blev bara sex år innan han fick problem med sitt hjärta och gick bort.

 

När jag blev 21 år och hade skaffat familj köpte jag min andra cavalier; Luppe luppan. Denna gången blev det en tik, hon fick en stroke vid 7 års ålder men jag tog hand om henne i 2 år till.

 

Tiden gick och efter några år kände jag att det var dags igen. Jag skaffade Tisslow - och bestämde mig för att starta en kennel eftersom jag brann så mycket för djur i allmänhet och Cavalierer i synnerhet.

 

Sagt och gjort. Jag utbildade mig och ett halvt år senare skaffade jag tikarna Trollet - Gina och charmtrollet Stina.

 

Jag känner att jag har hittat bra hundar - och med hjälp av mina erfarenheter kring rasen, som jag samlat på mig under årens lopp, kan du som är intresserad av att skaffa en valp känna dig trygg med mig som uppfödare.

 

Min filosofi är att hundarna ska vara mentalt och fysiskt friska. De valpar som föds ska ha de rätta egenskaperna för rasen.

 

Hope & Glorys drivs mestadels på hobbybasis.