Hope & Glorys - Uppfödning av Cavalier King Charles Spaniel

Avel.

 

Min strävan är i första hand, en rastypisk mentalt sund och frisk hund, som är väl lämpad att vara en god kamrat och familjehund i alla väder. Går det även bra i utställningsringen tar vi det som en extra bonus.

 

Mina avelshundar är kontrollerade enligt konstens alla regler. Det innebär att vetrinären kollar att ögon, leder, knän och hjärta är - som det heter - utan anmärkning innan det blir några valpar.

 

Min önskan är att valpen skall få ett kärleksfullt hem och bli älskad och uppskattad för att den är sig själv.

 

Varje valp är en unik individ, och därtill mycket formbar och anpassningsbar. Det är viktigt hur du behandlar din valp från början.

 

Jag gör allt för att mina valpar skall få en bra start i livet, en god social kontakt med människor, och hemmiljö från början. Det är grunden för att bli en trygg och harmonisk individ.

 

Är intresserad av en valp från Hope & Glorys? Är du intresserad av att använda mina hundar till avel? Hjärtligt välkommen på att höra av dig!

 

 

Valpar

Mina valpar växer upp inomhus och är redan från början vana vid andra hundar. Om du är intresserad av att skaffa valp så hör gärna av dig.

 

Mina valpar är eftertraktade och det är inte ovanligt att de är tingade redan innan de är födda.